Welcome to Blue and Pink

Salam and Hi Everyone! Welcome!

Thank you for dropping by. We are selling mostly day to day stuffs from mothers to babies, from fathers to the whole family. Shop virtually at your own time and comfort.

All items are NEW unless stated otherwise. Items sold are new or off-season or slightly used but you will enjoy the quality and save your pocket! Items could be delivered to you or at your fancy... pick it up yourself!

Sweetness is… with a minimal fee, we could wrap and decorate the item and deliver it to your special person! Just imagine your someone special’s face receiving the beautiful gift… lovely!

Items will be added from time to time, so keep on visiting! Thank you for your support. Happy shopping! :)

Opsss... one more thing! Click picture for larger image...

Update! Julai 2014


Selamat Menyambut Ramadhan semua...

Biz hangers kami berjalan seperti biasa... buat masa ini stock masih banyak... :))

Kami juga sedang dalam proses muat naik beberapa helai baju, so kena tunggu ok?

Jom order!

TQ Dear Followers

HANGER TUDUNG!!! Hot Item!!! Come grab it!!!!

HANGER TUDUNG!!! Hot Item!!! Come grab it!!!!
hanger shawl selendang, hanger klip dan hanger klip buaya

Thursday, September 15, 2011

Hanger Tudung Berklip (Kecil)

~~Entri dikemaskini pada 15 September 2011~~


Hanger ini sesuai bagi menggantung tudung yang ber’awning’ serta selendang. Setiap set mengandungi 1 hanger besi besar dan 10 hanger klip kecil berwarna putih jernih.

Terdapat 15 lubang pada hanger besi tersebut dan setiap satu lubang boleh memuatkan 2 – 3 hanger klip kecil. Hanger klip kecil ini boleh dibeli berasingan sebagai tambahan dengan harga RM12 bagi 10 unit.

Harga ialah RM28 RM26 satu set tidak termasuk kos penghantaran.






Emel untuk pesanan... mari beli!!!!!!

31 comments:

  1. cmne nk oder ni??

    ReplyDelete
  2. saya nk beli hanger clip sahaja rm12 (10pcs) macam mana?

    sila email ke pinky_oszy@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. bagaimana nak beli hanger klip kecil sahaja?

    ReplyDelete
  4. salam, camner nak order ni?

    ReplyDelete
  5. Assalam.. Saya berminat nak beli 50 klip putih sahaja, tanpa hanger besi, mohon reply ke emel saya. Terima kasih. (ab_sahaq@yahoo.com)

    ReplyDelete
  6. Salam, sy bminat utk beli hanger ni, sila reply ke emel sy : ruzlinakma@yahoo.com. T.kasih

    ReplyDelete
  7. Salam, sy bminat utk beli hanger ni, sila reply ke emel sy : salwatyjais@ gmail.com T.kasih

    ReplyDelete
  8. Salam, saya ingin nak beli hanger berklip Tanpa besi. Boleh email kan harga secepat yg mungkin? Jika order berapa lama boleh dapat stok ?
    min_k_85@hotmail.com

    ReplyDelete
  9. Hanger ni still available? Boleh email sy x? Sy bminat nk beli.. Hirnie83@gmail. com

    ReplyDelete
  10. saya nak tahu harga hanger besi sahaja. blh email saya? aiena_ma86@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. sy nk beli 2pcs hanger shj..RM brp? blh email?
    laila_bahari@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Saya nak beli hanger berklip jer tanpa besi. Kalo 50 brapa yer.
    syuhaily7474@gmail.com

    ReplyDelete
  13. saya nak beli hanger klip tu 20pcs. Email kan detail utk payment ke nurzura82@gmail.com

    ReplyDelete
  14. salam. sy berminat nak beli hanger berklip ni. sila email sy. sichanteq@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Hai sy nk beli hanger berklip ni...plz emaik sy khatijah_hashim88@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Salam,sy nk jugak beli hanger bklip saja.pm ke emirosli@yahoo.com ye.

    ReplyDelete
  17. sis, sy da email tp xde reply..email details utk 2 set ke ryafea2887@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  18. salam, saya nak order..kalau satu set + postage...email tu nurul0324@hotmail.com...tq..=)

    ReplyDelete
  19. saya nak order 20 hanger klip kecil. email ke najwa5078@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  20. sy nak oder... blh email ke ryaniyans@gmail.com.my

    ReplyDelete
  21. saya nak order 20 hanger klip kecil..camner caranya?email ke maisurah_mustafa@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. saya nak beli satu set hanger....boleh email saya x..as soon as possible...nurulfaidzah82@gmail.com.tq

    ReplyDelete
  23. Macam mner na order?? ...
    Email afifahassari@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. i do one set(10pcs) clip hanger only...how much?? do emel me ya..tq ..incl.pos yaa..
    faieka91@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Clip hanger kecil saja... 2 set plus postage... pm me 0193574882

    ReplyDelete
  26. pm clip hanger putih sahaja 1 set (10 pcs)
    edelweiss.couture@gmail.com
    TQ ye :)

    ReplyDelete
  27. pm clip hanger shj.. 1set. emmysalhah@gmail.com

    ReplyDelete
  28. pm lynn hanger kecil untuk borong

    ReplyDelete
  29. E-mail me price at sakuraglooming@yahoo.com

    ReplyDelete

Certified Distributor

Certified Distributor
Email me for details! :)